…it ain’t over till it’s over…

Esimene semester IT Kolledži kaugõppes on minu jaoks nüüd siis läbi! 🙂

Tulemus:  2xA, 1×3, 1×4, 2×5 ja 1xMI. Viimane tuleb küll veel lähiajal ette võtta, aga muidu on päris hästi. Tänane hea uudis tuli seoses laupäevahommikuse andmeturbe ja krüptograafia eksamiga (mis ametlikult siiski hindeline arvestus oli).

Väljavõte õppejõu kirjast: “Kuna valiktest oli mõne koha pealt arvatavasti veidi raske, olid parimad tulemused vastavalt 87, 87 ja 86 õiget vastust 100st (ka päevastel oli parim 87).” Mina sain 86 punkti. Olgem ausad, pärast reedest Neljapäeva proovi oli kõnealune hommik üsna raske. 🙂

Yay! 🙂

One Reply to “…it ain’t over till it’s over…”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: