Raamatud, mis mind kõige rohkem mõjutanud on

Diana tegi väljakutse juba septembri keskel, eile tegi Maili ka. Miks te kõik arvate, et ma üldse raamatuid loen? 🙂

Do not take more than a few minutes and don’t think too hard. They don’t have to be the “right” books or great works of literature, just ones that have affected you in some way. Then tag ten friends including me so I can see your list.

Okei, mõnikord ikka loen kah. Aga reegleid järgida ei suuda. Esiteks jätan ma teatepulga ripakile, mitte ei anna kümnele sõbrale edasi. Ja nullindaks olen ma nüüd asja peale kõvasti üle kolme minuti mõelnud.

Mis raamatud mind elus kõige rohkem mõjutanud on? Hea küsimus, mis sünnitab kohe järgmise: mida tähendab antud juhul “mõjutama”? Võtsin seda kahtpidi: mõnel raamatul on mu elukäigule suur mõju olnud, teisi pole lihtsalt käest ära suutnud panna. Noh, igatahes.

No nüüd on küll 3 minutit täis. Mainimata jäid (aga ometi tahavad siia postitusse jõuda) Bulgakovi Meister ja Margarita, Hemingway-Remarque’i sõjaromaanid ja igasugused muud toredad raamatud. Elu on selline. 🙂


Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d