…been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time…

Hah! Arvasite, et saategi lahti minust, jah? Või noh, vähemalt see kontingent võis nii arvata, kes mu hääletaolekust teadlik oli. Üsna jube kogemus, peab tunnistama. Ent samas ka naljakas — absurdselt koomiline. Ma ei mäletagi, millal mul viimati hääl ära läks. Meeskooris laulmise ajal (st viimase 5 aasta jooksul) pole igatahes läinud. Laupäeva õhtul, olles Viljandist Tartusse jõudnud, suutsin ainult baskinlikult kähiseda. Kunstizaalis, kunstizaalis…

Ja nüüd paar arvamusavaldust.

Arvustus #1: Falcki koduvalvega kaasa tulnud kodukino.

Üsna uskumatu, et Sony midagi sellist toodab. Mu arvamus sellest firmamärgist igatahes langes pisut. Samas, noh, eks tehnika iseenesest näeb ju kvaliteetne välja, aga… menüüsüsteem on jabur, 5 pisikest kõlarit on ebanormaalselt pisikesed (jah, isegi mu hiljuti soetatud Creative’i 5.1 sisaldas suuremaid), wooferit ei osanud ma lihtsalt kuskile paigutada — see oli muuga võrreldes jällegi üllatavalt suur ja elutoas tundub vaatamata sellele vaikne olevat (võrdluseks — Creative’i oma on väiksem ja suudab ometi terve maja bassiga täita). Ilmselt on küsimus selles, et ekvalaiserit ei lasta kasutajal ise näppida.

DivX tugi on küll olemas, aga miks ta näiteks MPG-vormis videoid mängida ei võiks? VideoCD ja DVD on ju ometi sarnased formaadid. Ja DivXi puhul jääb ta suuremate resolutsioonidega ka jänni ning kaadrisagedus kukub allapoole igasugust arvestust. Pole ime, et tasuta jagatakse.

Aga ikkagi on Stargate’i telekast mõnusam vaadata, kui arvutist. Lihtsalt on, noh. Kuidagi… loomulikum. 🙂

Arvustus #2, eelmisest kõvasti lühem: Hawaii Expressi reklaam

Nägin täna Eesti Ekspressi tagakaanel HE reklaami, mille ülemises servas ilutses suurelt tekst: “SEKS, ET KÜLM EI OLEX”

Ma ei mõista. Miks SEKS ja miks OLEX? Kui SEKS, siis miks mitte juba OLEKS? Või vastupidi — kui OLEX, miks ei võiks siis SEX olla?

Kui keegi teab, öelgu mulle ka. Ma väga palun. Aitäh! 🙂


Comments

“…been a long lonely, lonely, lonely, lonely, lonely time…” on saanud 2 vastust

  1. Autori Pusa avatar
    Pusa

    Oh õõva @ #2! Ja siis ürita lastele koolis õpetada, miks iksidega ei tohi emakeele vihikusse kirjutada!
    Väkk väkk väkk, vastikud soperdajad, see ei mõju isegi mitte …, no kuidagimoodi ei mõju. Kui oleks nii, et SEX, ET KÜLM EI OLEKS, siis oleks vähemalt kohe aru saada, mida on mõeldud.

  2. Autori Mammu avatar
    Mammu

    Las ma kordan end veel kord…. See kogu jama on selleks… ei sina ei mõista seda kogu jama kuna järelikult sa polegi üldse sihtgrupp… ma arvan… või mis?! ehk et sa oled musike nii vanaks jäänud et sulle ei jõua lingvistilised moeröögatused kohale :P…

    ja mina olen nii vaimukas naljavigurivänt.

    ahjaa… muide "Ma tean mida sa tunned… ei tea sa midagi… tean ikka küll… alles paarnädalat tagasi ei olnud mul häält"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.