Aastakokkuvõte 2009: Neljapäev

Minu jaoks läinud kümnendi üks olulisemaid projekte, Neljapäev, lõpetas aasta pausiga. Tervislikel, ajalistel ja muudel põhjustel otustasime kuni uue aastani mitte midagi teha. Üldse oli üsna vaikne aasta. Ja ometi…

Jaanuaris tegime 50% aasta esinemistest praeguseks hingusele läinud baaris nimega La Cucaracha. Omajagu nostalgilses 3 setis olid lood (peaaegu) tähestikuliselt järjestatud. Publikuga tekkis sünergia, nagu ikka, umbes teise seti keskel, mistõttu tundus viimase seti lõpus, et võiks veel teha.

Kavasse mahtus muuhulgas ka 2 esmaettekannet:

Kontserdi reklaam ja väike videokokkuvõte on ka säilinud. 😉

Juunis, kui Oliver Ungarist tagasi oli jõudnud, sai valmis ja paiskus raadiotesse ka tulevase albumi esimene singel: C-cup. Antud pala leidis mainimist ka R2 saadetes “Lõunaoode” ja “Muusikanõukogu.”

Et Oskar pärast C-cupi valmimist üsna pea jälle teadmata kadunuks jäi, otsisime kõikvõimalikke miksijaid-masterdajaid, leides aasta lõpuks selle ülesande peale ühe kogenud bassi- ja stuudiomehe ning ühe meiega varemgi koostööd teinud produtseerimisambitsioonidega sõbra.

Teine pool aasta esinemistest läks kirja EKA rebastepeol, mis ühtlasi ka pisikest koosseisumuudatust tähistas: comebacki tegi meie algkoosseisu kitarrist Mart “Flake” Kozlov! 🙂

Algava aasta plaanidesse jääb endiselt lootus 2008 augustis alustatud album valmis saada, mõned singlid ja loomulikult palju-palju esinemisi!


Comments

“Aastakokkuvõte 2009: Neljapäev” on saanud ühe vastuse

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.