…for your love…

Täna oli üle hulga aja nii sürr unenägu, et jäi teine lausa meelde. Mäletan, et olin gorilla — kusjuures ainult teised nägid mind gorillana, ma ise paistsin endale siiski iseendana. Umbes nagu Quantum Leap, noh, aga hoopis teistmoodi. Seejuures olid mõned lähedasemad sõbrad mu probleemist teadlikud ja aitasid mul loomaaiast põgeneda, et koos sööma minna. Põgenesime politsei eest ja jõudsimegi mingisse pisikesse poodi, kus müüdi erinevaid pagaritooteid. Paraku toimus seal nii palju, et mälestused on väga hägused. Igatahes tuli lõpuks politsei koos mingite tuttavatega ja leidis mu sealt, aga peksa ei antudki. Loomakaitsjad olid nagunii lobitööd teinud.

Ahjaa, üks näide sellest, kuidas unes loogika toimida võib — ma ei uskunud loomaaiast lahkudes, et mu jope gorilla-minule selga võiks mahtuda. Tegelikult mahtus, kuigi natuke kitsas oli. Jopet oli vaja maskeeringuks, sest kes siis ikka mööda tänavaid rääkiva gorillaga ringi jalutab.


Comments

“…for your love…” on saanud 2 vastust

  1. kuule hei, sa oled ilmselgelt liiga palju mingit teatavat sorti filme vaadanud 😛

  2. Hmm, sellest saaks Neljapäevale uue laulu sisu. Don’t wanna be a gorilla man … let me out, let me out of this gorillaskin, take me back, take me back to my beautiful self 😛

    *naerab*

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.